حدود ۲۰۰۰ جریب زمین در ولایت خوست امارتی تشخیص شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۰ - ۱۳:۲۱
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت خوست روز یکشنبه، ۱۳ محرم الحرام ۱۴۴۵ با حضور رییس و اعضای هیأت برگزار شد و نیز هیأت از برخی ساحات بازدید کرد.

یک تیم از هیأت تخنیکی بعد از نشست به دشت سیگی مربوط ولسوالی تنی رفته و با مشاهده و بررسی ساحه مذکور ۲۰۰۰ جریب زمین را امارتی تشخیص کرد.

تیم مذکور همچنین به ولسوالی مندوزی اسماعیل خیل رفته و با بزرگان ولسوالی مذکور در رابطه به موضوع پارک صنعتی صحبت کرد.

یک تیم دیگر هیأت تخنیکی در ریاست زراعت با شماری از اشخاص و افراد که دوسیه‌های شان تحت بررسی قرار دارد دیدار و گفتگو نمود و به آنان استعلام توزیع کرد تا اسناد شان را ارایه کنند. در رابطه به جوابیه‌های برخی اشخاص، به ادارات مربوطه نیز استعلام ارسال شد تا اجراآت لازم را انجام دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۲:۳
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۴ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه پنجم مربوط ریاست نشرات و ارتباط عامه این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز چهارشنبه، ۲۳ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه ششم مربوط ریاست مالی و اداری این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای سند انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال میان وزارت عدلیه و اداره تنظیم امور زندان‌ها

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده، سند انتقال این. . .

BACK TO NEWS