نشست اداری ریاست عدلیه ولایت هلمند برگزار شد

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۴ - ۱۴:۵۴
.

نشست اداری ریاست عدلیه ولایت هلمند، روز پنج شنبه، ۲۱شوال، به ریاست الحاج مولوی محمد محمدی، رییس عدلیه و به اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.

در این نشست، رییس عدلیه پیرامون موضوع صحبت کرده و به کارمندان این ریاست توصیه نمود که در انجام وظایف شان از صداقت و اخلاص کار گیرند تا از عذاب روز قیامت در امان باشند. او همچنان به آنان هدایت داد که در وقت تعیین شده به وظایف شان حاضر شده و به مردم رنج دیده خود خدمت نمایند.

رییس عدلیه در قسمت بررسی دوسیه‌ها به مسوولین مربوط هدایت داد که موضوعات را به صورت اصولی بررسی کرده و جهت اجراآت بعدی به محاکم مربوط راجع سازند. وی همچنان به منظور بهبود و پیشرفت امور به کارمندان این ریاست هدایات لازم سپرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۳:۱۳
Background image

وزیر عدلیه بر جلوگیری از احتکار و جلوگیری از افزایش کرایه منازل تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنج‌شنبه، ۱۶ رمضان در نشستی با مسؤولان اتحادیه‌های تاجران و رهنماهای معاملات بر جلوگیری از احتکار مواد اولیه و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

BACK TO NEWS