نشستی هماهنگی میان ریاست‌های عدلیه و زندان ولایت غزنی برگزار شد

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۸ - ۱۵:۳
.

 مولوی مطیع الحق عثمان، رییس عدلیه ولایت غزنی و هیأت همراه‌شان روز پنجشنبه، ۲۷ ذوالحجه با حافظ عبدالغنی عادل، رییس زندان این ولایت دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار رییس عدلیه ولایت غزنی به همکاری و هماهنگی بیشتر میان دو ریاست تاکید نمود و همچنان آمریت مساعدت‌های حقوقی این ریاست نیز خواهان حل یک سلسله مشکلات موجود شد.

رییس زندان ولایت غزنی هم بر هماهنگی و همکاری میان این دو ریاست تاکید کرد و وعده سپرد که در زمینه حل مشکلات مذکور با ریاست عدلیه این ولایت همکاری می نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۹
Background image

۲۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۷ رمضان حدود ۲۴ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۲
Background image

۲ دارالوکاله به دلیل برخی از فعالیت‌های غیر قانونی در ولایت قندوز مسدود گردید

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز سه‌شنبه، ۷ رمضان ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۴۴
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌دوشنبه، ۶ رمضان ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را. . .

BACK TO NEWS