برگزاری نشست هیأت های تخنیکی ولایات بلخ و جوزجان

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ - ۱۲:۱۷

هیأت های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ و جوزجان طی دو روز گذشته نشست های شان را برگزار کرده و از برخی ساحات غصب شده در این ولایات بازدید کردند.

در نشست هیأت تخنیکی ولایت بلخ جوابیه استعلام‌های معلوماتی که در نشست قبلی به مسوولین شهرک‌ها توزیع گردیده بود، بررسی شد.

در این نشست، در مورد شهرک بحر آب در جنوب میدان هوایی نیز بحث شد. شهرک مذکور در مساحت ۶۸۰ جریب زمین احداث گردیده است. ساحه این شهرک بعد از اخذ کروکی در حدود ۱۰۲۰ جریب ظاهر شده و تصمیم بر آن شد که با درنظرداشت حکم محاکم در این زمینه اجراات شود.

درباره شهرک‌های خالد بن ولید و حبیب‌الله شهید واقع دشت شادیان نیز فیصله شد که قوماندانی امنیه و ادارات مربوط جلو عمرانات و خرید و فروش در این شهرک ها را گرفته و قباله از شهرک‌های مذکور طی مراحل نگردد. همچنان فیصله شد که مالک اصلی یا وکیل شرعی این دو شهرک الی ۲۰ روز نزد هیأت حاضر شوند.

در این نشست، به مسوولین شهرک نصرت آباد استعلام توزیع شد و تیم کادستر موظف شد که از ساحه زمینداری شهرک بیجا شدگان مارمل، کروکی اخذ کرده و گزارش آن را ارایه کند.

در مورد شهرک انتظار نیز فیصله شد که مسوولان آن در جلسه بعدی حاضر شوند و اسناد خویش را ارایه کنند. همچنان موضوع ۵۰۰۰ جریب زمین واقع قریه چقش ولسوالی بلخ نیز بررسی شد و بر عدم چم شکنی و تحت تصفیه قرار گرفتن آن ساحه فیصله صورت گرفت.

.

در همین حال، نشست هیأت تخنیکی ولایت جوزجان با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن گزارش هیأت درباره زمین‌های غصب شده قریه کوکلداش ولسوالی فیض آباد مورد بررسی قرار گرفته و بر تحقیقات بیشتر در این باره تاکید صورت گرفت.

در این نشست، به ریاست زراعت وظیفه سپرده شد که زمین‌های مرعی عامه را مساحت، تفکیک و کروکی کند تا گزارش آن تهیه و به کمیسیون ارسال شود.

این هیأت همچنین از قریه‌های ساحه دشت سلمان و صوفی قلعه واقع در مرکز این ولایت بازدید کرده و با اهالی این قریه ها دیدار کرد. هیأت مذکور زمین‌های غصب شده در قریه های مذکور را مورد بررسی قرار داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS