برگزاری دومین دور امتحان ورودی وکالت دفاع از سوی وزارت عدلیه

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۳۰ - ۱۵:۵۸
.

وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان روز دوشنبه، ۴ صفرالمظفر ۱۴۴۵ دومین دور امتحان ورودی وکالت دفاع را با اشتراک بیش از ۷۰۰ تن از متقاضیان جواز وکالت دفاع در مقر این وزارت برگزار کرد.

در افتتاحیه این برنامه شیخ‌الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه، مولوی سید حبیب الحبیب، رییس وکلای مدافع و سایر مقامات و مسوولین این وزارت اشتراک نموده بودند.

معین مسلکی وزارت عدلیه در این برنامه پیرامون موضوع صحبت نموده، گفت که از روزی که انجمن وکلای مدافع به ریاست تبدیل شده و مربوط وزارت عدلیه گردیده، ما کوشش کردیم که در همه ابعاد این موضوع شفافیت ایجاد کرده و خدمات خوب را به متقاضیان ارایه نماییم و سهولت های لازم را برای آنها ایجاد کنیم. وی افزود که وزارت عدلیه تا کنون هم سهولت‌های زیادی را برای وکلای مدافع فراهم کرده که یکی از این سهولت‌ها راه‌اندازی دوره ستاژ وکالت دفاع است که به زودی شاهد آن خواهیم بود.

.

معین مسلکی وزارت عدلیه به متقاضیان جواز وکالت دفاع توصیه نمود که نیت شان تنها پیدا کردن پول نباشد بلکه نیت شان عرضه خدمات خوب به جامعه باشد زیرا آنان کارت و جوازشان را از وزارت عدلیه به دست آورده و از این وزارت نمایندگی می نمایند و مردم نیز اخلاق، عدالت و کار این وزارت را در آیینه آنان می بینند.

وی همچنین به متقاضیان جواز وکالت دفاع توصیه کرد که کوشش کنند تا با عقیده اسلامی و با نیت خدمت به ملت وارد جامعه شوند و سیرت و صورت خود را اصلاح کنند تا از وزارت عدلیه به صورت درست نمایندگی کرده بتوانند و هم در پیشبرد کارهایشان به مشکل مواجه نگردند. او گفت که کوشش کنند که طبیعت خشن و متکبرانه با مردم نداشته باشند. وی افزود که هیأت های نظارتی این وزارت به طور دوامدار از کار وکلای مدافع و دارالوکاله ها نظارت می نماید و وعده نمود که این وزارت سهولت های بیشتر را برای وکلای مدافع و مردم ایجاد خواهد کرد.

.

بعداً رییس وکلای مدافع وزارت عدلیه در مورد نحوه ترتیب سوالات، نحوه انتخاب و قرنطین سوالات، تعداد سوالات و جوابات آنها و شرایط امتحان به اشتراک کنندگان معلومات داده و از شفافیت این امتحان به آنان اطمینان داد.       

برای اشتراک در این امتحان حدود ۷۵۰ تن از متقاضیان جواز وکالت دفاع فورم اخذ نموده بودند که از این میان ۷۲۳ تن آنها واجد شرایط شرکت در این امتحان شناخته شده و در امتحان اشتراک کردند.   

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS