هیأت تخنیکی ولایت کابل شهرک سردار محمد داوود خان را بررسی کرد

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۴ - ۱۰:۳۸
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کابل، روز چهارشنبه، ۱۳ شوال به شهرک سردار محمد داوود خان واقع در ناحیه پنجم شهر کابل رفته و از آن بازدید و بررسی کرد.

هیأت مذکور زمین های تصرف شده این شهرک، زمین خارج از محدوده شهرک که توسط اشخاص تصرف شده و زمین‌های سفید در این محدوده را با حضور نماینده مسوول این شهرک اسکیچ کرد.

هیأت متصرفین زمین‌های مذکور را با اسناد شان نزد خویش خواست تا به استعلام‌ها جواب داده و درباره اسناد ملکیت ساحه فوق به هیأت وضاحت بدهند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS