سفر هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پکتیا به ولسوالی زرمت این ولایت

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۴/۱ - ۱۲:۲۰
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پکتیا روز چهارشنبه، ۳ ذوالحجه به ولسوالی زرمت این ولایت سفر کرده و از ساحات هیبت خیل، هسکوی، پاینده خیل و دولت خان این ولسوالی بازدید نمود.

این هیأت در ساحه دشت هیبت خیل از تصرفات خودسر متصرفین جلوگیری کرده و وسایل تخنیکی متصرفین را ضبط کرد که در نتیجه از غصب ده‌ها جریب زمین مشکوک به امارتی در این ساحه جلوگیری شد.

هیأت مذکور از کاریزها و منابع آبی ساحه هسکوی هم بازدید کرده و مشخصات ساحه را اخذ نمود و نیز از تصرف زمین‌های سفید در ساحه پاینده خیل جلوگیری کرد و با اسکیچ و کروکی ساحه، تصرفات در آن را منع نمود.

هیأت تخنیکی از تصرفات جدید در ساحه رود منطقه دولت خان نیز جلوگیری کرد و با متصرفین جهت تحقیقات املاکی دیدار کرد. هیأت مذکور در تمام ساحات فوق به متصرفین استعلام توزیع کرد و از آنان اسناد ملکیت معتبر مطالبه کرد و نیز آنان را از تصرفات جدید الی فیصله نهایی ارگان‌های ذیربط منع کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۹
Background image

۲۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۷ رمضان حدود ۲۴ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۲
Background image

۲ دارالوکاله به دلیل برخی از فعالیت‌های غیر قانونی در ولایت قندوز مسدود گردید

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز سه‌شنبه، ۷ رمضان ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۴۴
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌دوشنبه، ۶ رمضان ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را. . .

BACK TO NEWS