دیدار هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت فراه با والی این ولایت

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۷ - ۱۰:۳۹
.

رییس و اعضای هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت فراه روز یکشنبه، ۲۰ محرم الحرام ۱۴۴۵ با الحاج ملا نور احمد روحانی، والی ولایت فراه در مقر این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های این هیأت را با وی شریک نمودند.

در این نشست، هیأت تخنیکی موضوع عدم همکاری قطعه خاص با این هیأت را نیز با والی این ولایت شریک نموده و از وی خواهان رسیدگی به این موضوع گردید.

والی ولایت فراه از فعالیت‌های هیأت تخنیکی این ولایت ابراز سپاس و قدردانی کرده و هدایت داد که قطعه خاص در هر حالت و هر زمان باید با این هیأت همکاری نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS