بیش از ۴۶ جریب زمین در ولایت پنجشیر غصبی تثبیت شد

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱ - ۱۵:۱۴
.

رییس و اعضای هیأت تخنیکی ولایت پنجشیر روز یکشنبه، ۷ ربیع الثانی جهت تثبیت و تشخیص ساحات غصب شده به ولسوالی عنابه این ولایت سفر کردند.

این هیأت با ولسوال و سایر مسوولان محلی این ولسوالی دیدار کرده و در مورد ایجاد هیأت های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایات معلومات داد و از مسوولان محلی این ولسوالی خواست که با این هیأت همکاری نمایند.

بعداً هیأت مذکور به ساحه دشتک ولسوالی عنابه رفته و با بازدید از ساحه حدود ۴۶.۵۴ جریب زمین را در ساحه مذکور غصبی تثبیت کرده و آن را اسکیچ نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۲:۳
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۴ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه پنجم مربوط ریاست نشرات و ارتباط عامه این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز چهارشنبه، ۲۳ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه ششم مربوط ریاست مالی و اداری این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای سند انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال میان وزارت عدلیه و اداره تنظیم امور زندان‌ها

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده، سند انتقال این. . .

BACK TO NEWS