استرداد ۴۴ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵ - ۱۰:۳۰
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز، روز دوشنبه، ۲۰ جمادی الاول با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن یک تعداد دوسیه‌های مربوط به غصب زمین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست، موضوع علفچر دشت خیرآباد ولسوالی چهاردره که تحت منازعه مالداران ولایات سمنگان و قندوز قرار دارد، با حضورداشت معاون والی و سرپرست ریاست شورای علمای این ولایت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و فیصله شد که روز سه شنبه همین هفته با هماهنگی هیأت تخنیکی ولایت سمنگان از ساحه مذکور بازدید و بررسی صورت گیرد.

در این نشست همچنین در مورد دوسیه های ۱۲۹ جریب زمین ساحه عسقلان در مرکز ولایت قندوز، ۱۵ جریب زمین ساحه بوین ولسوالی خان آباد و ۲۱ جریب زمین ساحه قره غوشی ولسوالی دشت ارچی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

هیأت تخنیکی ۱۵ جریب زمین ساحه بوین ولسوالی خان آباد و ۲۹ جریب زمین ساحه عسقلان در مرکز ولایت قندوز را بعد از اخذ اقرارخط کتبی از متصرفین مبنی بر امارتی بودن آن، استرداد کرده و به منظور طی مراحل اجاره‌دهی هدایات لازم صادر نمود. در خصوص ۱۰۰ جریب زمین باقی مانده ساحه عسقلان نیز هدایت لازم سپرده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS