وزارت عدلیه طی یک ماه گذشته بیش ۶۰ باب دفتر رهنمای معاملات را مورد نظارت قرار داد

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۴:۲۹
.

 هیئت نظارتی ریاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه طی ماه صفر المظفر سال جاری ۶۴ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داده است.
طی این نظارت ۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود گردیده و مشکلات موجود در فعالیت‌های سایر دفاتر نیز مشخص شده و در زمین حل آن به متصدیان آن‌ها توصیه‌های لازم ارائه گردیده است.
ریاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان وزارت عدلیه طی ماه گذشته همچنین برای ۱۳۲ تن از متقاضیان، جوازهای جدید فعالیت رهنمای معاملات توزیع کرده و ۶۵ جواز فعالیت دیگر را تمدید نموده است.
ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه در مرکز و آمریت‌های ولایتی آن در ولایات به صورت منظم بخش‌های مربوطه را مورد نظارت و بررسی قرار می‌دهد تا از فعالیت‌های غیرقانونی جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی سه بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر امتحان رقابتی سه بست خالی رتبه چهارم و پنجم مربوط ریاست عدلیه ولایت قندهار را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۶ ربیع‌الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و با اشتراک معینان مسلکی و مالی و اداری و رؤسای مرکزی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

BACK TO NEWS