برگزاری نشست هماهنگی میان وزارت عدلیه و بنیادهای خیریه
ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه امارت اسلامی، روز سه شنبه، 29 ذوالقعده 1443 نشستی را به منظور هماهنگی بیشتر میان وزارت عدلیه و بنیادهای خیریه برگزار کرد.
در این نشست، مولوی احسان الله وثیق رییس عمومی انسجام وزارت عدلیه، رییس امور جمعیتها و مسوولان بنیادهای خیریه اشتراک نموده بودند.
رییس عمومی انسجام وزارت عدلیه در این نشست روی اهمیت کارهای خیریه تأکید نموده گفت که امارت اسلامی متعهد است تا برای کسانی که کارهای خیریه انجام میدهند، زمینه کار و سهولتها را فراهم نماید. او گفت که وزارت عدلیه به همین خاطر ضمانت بانکی را برای بنیادهای خیریه از 2 میلیون افغانی به 500 هزار افغانی کاهش داده و در نظر است که در آینده این مقدار پول به عنوان «استیتمنت بانکی» شناخته شود و بنیادهای خیریه بتوانند از آن استفاده هم کنند.
او به مسوولان بنیادهای خیریه توصیه نمود که متوجه کارهای شان بوده و با هموطنان مظلوم و رنجدیده ما که با مشکلات اقتصادی و قیمتی روبرو هستند به شکل درست آن کمک و همکاری نمایند. وی همچنان از مسوولان بنیادهای خیریه خواست تا به طور مشترک با فساد مبارزه نموده و به آن خاتمه ببخشند.
مولوی احسانالله وثیق تاکید کرد که کمک مواد غذایی به نیازمندان یک راه حل کوتاه مدت است و از بنیادهای خیریه خواست که با هم هماهنگ شوند و روی راهحلهای دراز مدت کار کنند. او همچنین به این نکته اشاره کرد که بنیادهای خیریه متوجه باشند تا با دریافت کمکهای خارجی مورد استفاده نهادهای خارجی قرار نگیرند و همچنین سیاسی نشوند.
در این نشست رییس امور جمعیتها نیز در سخنرانیاش گفت که وزارت عدلیه تلاش میکند تا سهولتهای بیشتر را برای بنیادهای خیریه فراهم نماید.
در پایان، مسوولان بنیادهای خیریه مشکلات ونظریات شان از جمله محدودیت در برداشت پولهای کمک شده از بانکها و هماهنگی با مسوولان محلی در ولایات را با مقامات ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه شریک نمودند.